Előfizetői tartalom

Gondban a Fidesz - Már elverték a pénzét?

Tovább dagasztja a 2010-es költségvetés tésztáját a Fidesz. Most épp neves jobboldali személyiségek segítségével gyúrta tovább a masszát azzal, hogy a 2010-es költségvetés elutasítására szólított fel. A hét százalékos költségvetési deficit felemlegetése kapcsán már írtunk a témáról, akkor inkább az elvi lehetőségekre és a költségvetés néhány módszertani sajátosságára koncentráltunk. 2009.11.20 07:43 Most akkor mit is akar a Fidesz? Most nézzük meg azt, hogy mit is jelent a költségvetés pozíciója a Fidesznek!

Adott három állítás, válassza ki a kedves olvasó, hogy melyik igaz a magyar költségvetés jelenlegi helyzetére! 1. A globális válság és a magyar sérülékenység együttesen akkora kiigazítási kényszert váltott ki, hogy mára a költségvetés igen megnyugtató helyzetbe került. Amennyiben a recesszió hatását kiszűrjük, a GDP-arányos költségvetési hiány jövőre már...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés