Előfizetői tartalom

A válság elsöpri a kormányt, jön a Bajnai-csomag - (TOP 10 sztori 2009-ben - 2.)

Az év közben lezajlott kormányváltásnak nem csupán (az általunk nem tárgyalt) politikai vetületei kívánkoznak az év végi összefoglaló toplisták elejére, hanem a gazdasági vonatkozásai is. A globális válság olyan intézkedéseket kényszerített ki a gazdaságpolitikából, amelyek jó részét ugyan már korábban meg kellett volna hozni, ám az akarat hiányzott hozzá.

Az idén március második felére úgy tűnhetett, hogy túl vagyunk a pénzügyi válság legnehezebb szakaszán. Megúsztunk egy őszi és egy tavaszi félelmetes krízist, és az IMF-lélegezetőgép is szépen kezdett működni.Kapcsolódó cikkünk2009.12.29 13:10 320-nál járt az euró - egy ország aggódott (TOP 10 sztori 2009-ben - 4.)A helyzet azonban messze nem volt megnyugtató. Ezekben...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés