Előfizetői tartalom

Mit rejteget a Fidesz? - Itt a lista a tervekről!

A Fidesz választási programjának hiányában az egészségügy területén is csak elejtett félmondatokból hallhatjuk ki az ellenzéki párt terveit, várható intézkedéseit. Ezek konkrét megvalósíthatóságáról azonban kevés szó esik, ami véleményem szerint igen káros. Az viszont mindenképpen üdvözlendő, hogy az eddigi jelzések alapján úgy tűnik: a magyar egészségügy problémáinak kezelése prioritást élvez a várhatóan kormányra kerülő Fidesznél, igaz több forrásban nem reménykedhetnek az ágazat képviselői. A "hogyan" kérdések megválaszolása nélkül azonban minden csak ígérgetésnek tűnik.

Pedig éppen a "hogyan" kérdések megválaszolására lenne szükség, hiszen az egészségügyben tervezett lépések megismeréséhez, megvitatásához, társadalmi elfogadottságához idő kell. Közben az ágazat képviselői és valószínűleg a betegek is fokozott várakozással tekintenek az új kormány terveire. Az alábbiakban megpróbáltuk összeszedni a Fidesz politikusainak eddigi...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés