Előfizetői tartalom

Ősszel izzadhat csak igazán a kormány

Bár az egészségügyi kormányzat tudatosan kerüli a reform szó használatát, az átalakítást minden bizonnyal nem kerülheti majd el. A gesztusértékű, a konszenzus megteremtéséhez szükséges intézkedéseket már meglépte a kabinet, a nagyobb kihívások csak ezután jönnek, így a következő hónapok komoly fejtörést okozhatnak. A Gazdasági Együttműködési és Fejlesztési Szervezet (OECD) az egészségügyi reform esélyeit taglaló, nemrégiben megjelent tanulmánya kapcsán a magyarországi fejleményeket értékeltük.

Kapcsolódó cikkünk2010.07.27 16:35 Eddig bevált az egészségügyi kormányzat taktikájaReform szó alatt az OECD szakértői azt értik, amikor egy kormány úgy kívánja megváltoztatni az egészségügyi rendszert, hogy javuljon annak teljesítménye. A nemzetközi szervezet friss anyaga azzal foglalkozik, hogy mit tehetnek a kormányok annak érdekében, hogy sikeresek legyenek a reformtörekvések....

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés