Előfizetői tartalom

Júniusban elzárja a pénzcsapokat a Fed

Portfolio
Mint ahogy várható volt, nem változtatott irányadó rátáján a Federal Reserve, és ismételten jelezte, hogy tartósan alacsony szinten kívánja tartani a kamatot. A közlemény szerint a novemberben meghirdetett 600 milliárd dolláros-állampapír-vásárlási program (QE) júniusban végét. Arról, hogy ezt követően mi lesz talán többet tudhatunk meg a negyed kilenckor kezdődő sajtótájékoztatón.

Lassú élénkülés a gazdaságban A márciusi kamatmeghatározó ülés óta napvilágot látott adatok szerint a gazdaság és a munkareőpiac ha még csak lassan is, de élénkül - olvasható a frissen napvilágot látott közleményben. Kedvező fejleményként említik a jegybankárok azt is, hogy a háztartások és a vállalkozások egyre többet költenek, az ingatlanpiacon viszont még...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés