Előfizetői tartalom

Az IMF és a szobalányok

A Nemzetközi Valutaalap elnöke úgy molesztálta a New York-i szobalányt, ahogyan maga az IMF inzultálja a hozzá folyamodó országokat- ez a mostanában népszerű párhuzam poénnak talán jó, és esetleg egyedi keserveink könnyebb elviselését is szolgálhatja, hogy a nagy hírű intézmény háza táján sincs minden rendben. Ezen túl azonban másra nem igazán alkalmas, ugyanis úgy butaság, ahogy van.

Dominique Strauss-Kahn botránya alaposan megtépázta a Nemzetközi Valutaalap tekintélyét, jönnek is a különféle kritikák a szervezet működésével kapcsolatban. Félretéve egy pillanatra az ártatlanság vélelmét, el kell ismernünk, hogy az a "nekem mindent szabad" mentalitás, amit az egész ügy tükröz, érthetően háborít fel sokakat. Két, milliók életéről döntő tárgyalás...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés