Előfizetői tartalom

Ez a tűzfal még lángba boríthatja Európát (Vélemény)

Tabuk fognak ledőlni a görögök megmentése kapcsán - jósoltuk a múlt héten. Tegnap a meggondolatlan nyári szabadságáról visszarángatott Európai Unió úgy döntött, mégis megpróbálja, hogy ne dőljön le egy sem - talán még sikerült is neki. Viszont a tabuknak nem az a sajátja, hogy nem dőlhetnek le, hanem hogy érinthetetlenek. Márpedig itt néhány jó alaposan össze lett tapogatva.

Nem fogunk nagy fanyalgásba a tegnapi görög mentőcsomag kapcsán. Nem azért, mintha úgy látnánk, hogy a nagy nehezen megszült eredmény olyan megnyugtató lenne, hanem azért, mert igazán jó gyógyír az eurózóna válságára nincs. Csak az a kérdés, hogy melyik gyógyszer mellékhatásába nem pusztul bele a valutaövezet. A most kikevert főzet eredményességéről nem a mai piaci...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés