Előfizetői tartalom

Amerikát levágták, mi vár ránk?

Hétfőn új világra ébredünk, csak az a kérdés, hogy finoman bekopogtat, vagy ránk rúgja az ajtót. Azzal, hogy az Egyesült Államok elveszítette legjobb adósbesorolását, a befektetőknek újra kell értelmezni a globális pénzügyi viszonyrendszert. Hogy ez mivel jár, hétfőn fog kiderülni. Felvázolunk egy nagyon optimista és egy igen pesszimista lehetőséget.

Kapcsolódó cikkünk2011.08.07Leminősítette Amerikát az S&P!Miért nem változik igazából semmi? Azzal, hogy az Egyesült Államokat leminősítették, semmivel sem lett kockázatosabb befektetői terep - szól a tipikus politikusi replika az S&P lépésére. Bár ezt a megfordított logikát könnyen szét lehet zúzni azzal, hogy azért jött a leminősítés, mert az USA kockázatosabbá...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés