FONTOS Letarolta Magyarországot a Temu, és nincs ki megállítsa
 
Előfizetői tartalom

Így süllyed el egy ország

Szakmai és erkölcsi alapja is lehetett az Európai Uniónak arra, hogy kemény feltételek mellett hajlandó csak kimenteni Ciprust. Ennek ellenére némi rosszindulattal elmondhatjuk, hogy alaposan elbántak a szigetországgal, és ebből a sokkból aligha áll fel egyhamar. Tanulság kis országok számára: akkor legyél EU-tag, ha elfogadod a játékszabályokat.

Adott egy ország, amelynek versenyképessége folyamatosan romlik, ezer szállal kötődik Görögországhoz, a jólét fenntartásának szinte egyetlen forrása egy túlméretezett pénzügyi szolgáltató szektor, beleértve ebbe az adóversenyre és adóelkerülésre szakosodott üzletágat is. És Ciprus a a gazdasági szerkezetátalakításban mutatott bűnös késlekedése és a balszerencse...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés