Előfizetői tartalom

Új eljárást indított Magyarország ellen Brüsszel

MTI
Úgynevezett hivatalos felszólító levelet küldött május végén az Európai Bizottság Magyarországra, vagyis formálisan kötelezettségszegési eljárás indult, mert Brüsszel szerint a jövedéki termékekre vonatkozó magyar szabályozás egy részlete ellentétes lehet az uniós irányelvvel - derül ki az Európai Bizottság főtitkárságának honlapjáról.

Az MTI megkeresésére egy uniós forrás megerősítette, hogy a jövedéki termékek kereskedelmének egy részletkérdésével kapcsolatban merült fel Brüsszelben az, hogy összeütközésben lehet az uniós joggal, sértheti a jövedéki termékek szabad áramlásának szabályait. A forrás szerint arról van szó, hogy a magyar szabályozás értelmében az áfa vagy a jövedéki adó változását...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés