Előfizetői tartalom

Jelentősen csökkenhetne a benzinár

Portfolio
Jókora gyengüléssel kezdték a hetet a finomított termékárak, de a forint gyengélkedése elronthatja az autósok örömét. A két ellentétes irányú hatás jó eséllyel kioltja egymást, azonban a múltbeli tapasztalatok alapján az is elképzelhető, hogy a MOL a benzin esetén minimális 2 forintos árcsökkentéssel él, míg a dízelnél ugyanekkor mértékű áremelést sem zárhatunk ki.

Alig változott a Brent árfolyama a hét első felében, a fekete arany árfolyama továbbra is a 100 dolláros szint felett mozog a világpiacon. A finomított termékárak átlagárában a múlt heti nagy szakadás viszont csak most csapódik ki, mint ahogy a forint gyengélkedése a dollárral szemben is ezen a héten éreztetheti hatását.A finomított termékárak dollárban mért jegyzésárai...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés