FONTOS Itt vannak a friss számok - Drága a magyar benzin?
 
Előfizetői tartalom

Megúsztuk az USA csődjét

Az igencsak forró érzelmeket kiváltó politikai birkózást követően most pár hónap nyugalomra számíthatunk, ugyanis a csődveszély elhárult. Barack Obama elnök tegnap éjfélkor már alá is írta a végül mind a két fronton megszavazott törvényjavaslatot, és így holnap már munkába is állhatnak a kényszerszabadságukat töltő állami munkások. A piaci szempontból legfélelmetesebb adósságplafon problémáját február 7-ig tolták ki, végleges megoldásról viszont még szó sincs. A vesztes Tea Party mozgalom folytatni akarja a harcot, ugyanakkor Barack Obama elnök szerint nem lesz még egy ilyen huzavona. Mi szkeptikusak vagyunk ez utóbbival kapcsolatban.

Megvan a megállapodás Az Amerikai Egyesült Államok hosszan elhúzódó politikai állóháborúja tegnap véget ért és ezzel a csődveszély elhárult. A szavazás meglehetősen könnyen ment, a szenátusban a javaslatot 81-18 többséggel, míg a képviselőházban 285-144 arányban fogadták el. A kongresszus minden demokratája támogatta a javaslatot, ugyanakkor a képviselőházi republikánusok...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés