Előfizetői tartalom

Zárva lehetnek a benzinkutak január 1-jét követően

MTI
A Magyar Ásványolaj Szövetség (MÁSZ) tagvállalatai 2014. január 1-jétől nem tudják töltőállomásaik működését jogszerűen biztosítani, ami azzal a következménnyel járhat, hogy a jogkövető töltőállomások nem nyitnak ki, amelyeket pedig tulajdonosaik mégis üzemeltetni próbálnak, az ellenőrzést végző hatóság bezáratja, ami veszélyeztetheti az ország üzemanyagellátásának folyamatosságát - közölte a MÁSZ az MTI-vel.

A szövetség keddi közleményében ismerteti: a 2013. február 15-én megjelent NGM rendelet értelmében a számítógép alapú pénztárgépek átállási ideje 2013. június 30., de december 31-ig használhatóak a régiek is. A rendeletet (ideértve az informatikai követelményrendszert) májusban módosították, amivel a gyártók által az Adóügyi Ellenőrző Egységeken (AEE) addig végzett...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés