Előfizetői tartalom

Ennyit vittek haza a magyarok októberben

Portfolio
Októberben 3,8%-kal növekedtek a nemzetgazdaságban a bruttó átlagkeresetek az egy évvel ezelőtti szinthez képest - közölte friss Létszám-kereset statisztikájában a KSH. Hasonló növekedés volt tapasztalható az idén január-októberi időszakban. Ebben az időszakban a teljes munkaidőben alkalmazásban állók átlagos bruttó keresete 227 800 forint volt.

2013. január-októberben a teljes munkaidőben alkalmazásban állók átlagos bruttó keresete 227 800 forint volt. A vállalkozásoknál dolgozók átlagosan 238 400, míg a közszférában - a nem közfoglalkoztatás keretében - foglalkoztatottak 223 700 forintot kerestek. A közfoglalkoztatottak átlagkeresete 77 000 forint volt. Nemzetgazdasági szinten a bruttó keresetek 3,8%-kal haladták...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés