Előfizetői tartalom

Így nézhet ki Orbán új kormánya

Portfolio
Orbán Viktor tartja magát saját elhatározásához, nem beszél az új kormány személyi kérdéseiről még minisztereivel sem. A bizonytalanság, és megindult találgatások miatt több tárcavezető is egyre kellemetlenebbül érzi magát. Egyre biztosabb viszont, hogy a Fidesz választási győzelme után csak egy kis igazságügyi tárca marad meg a KIM-ből, egyben marad viszont a legösszetettebb csúcsminisztérium, az EMMI.

Négy ember biztos Április 7-ig, a választás másnapjáig nem kerülnek terítékre az új ciklusra vonatkozó személyi ügyek. Ezt Orbán Viktor már korábban leszögezte a kabinet tagjainak, és eddig csak néhány esetben szegte meg saját ígéretét. A miniszterelnök a január végén tartott belügyminisztériumi éves értékelőjén udvarias dicséretekben csomagolva jelentette be...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés