Előfizetői tartalom

Senkit nem érdekel az államadósság elleni harc

Úgy tűnik, hogy teljesen befuccsolt az államadósság elleni harc érdekében, civil kezdeményezésre felállított alap. Nemcsak az államadósság méretéhez, de még annak egyhavi növekményéhez képest is nevetséges összeg gyűlt össze, ami miatt kiábrándult és év végével lemond Horvát Tihamér, az alap elnöke. Mi pedig most megvigasztalnánk, hogy az általa irányított civil kezdeményezésnek egyébként sem volt túl sok értelme.

Óriásit csalódott és kiábrándult... Annyira kiábrándítóvá vált a civilek államadósság elleni harca, hogy év végére le is mond az úgynevezett "Összefogás az Államadósság Ellen Alap" elnöke, Horváth Tihamér. A 2011-ben létrejött alapba pusztán 286 millió forint folyt be eddig összesen és az utóbbi időkben rendkívül lelassultak a befizetések, illetve súlyosan...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés