Előfizetői tartalom

Orbán az utolsó pillanatban dönt

Portfolio
David Cameron brit miniszterelnök hivatalosan is jelezte, hogy pénteken szavazást kér a bizottsági elnökjelölt személyéről. Egyelőre nem világosak ugyanakkor a magyar kormányfő szándékai, aki valószínűleg csak az utolsó órákban dönti majd el, hogy arra a Jean-Claude Junckerre, vagy ellene szavazzon, aki egyébként élvezi a tagállamok túlnyomó többségének a támogatását - számol be a BruxInfo a ma kezdődő kétnapos uniós csúcstalálkozó legfontosabb várható eseményei kapcsán.

Hogyan dönt Orbán? Diplomaták kész tényként kezelik, hogy pénteken szavazással döntenek majd az EU-tagállamok vezetői a következő bizottsági elnök jelöléséről, aki bizonyosan a luxemburgi Jean-Claude Juncker lesz. Az EB-elnök jelölésének eddigi fejleményeit itt olvashatják:Kapcsolódó cikkünk2014.06.25Orbán és Cameron magukra maradnak? (2.)2014.06.25Újabb uniós...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés