Előfizetői tartalom

Mégis csak októberben jönnek az új uniós pályázatok?

Portfolio
Megkapta az Európai Bizottság az Európai Támogatásokat Auditáló Főigazgatóság (EUTAF) jelentését, még vizsgálják az anyagot és a második félévben további ellenőrzéseket terveznek az átalakított magyar uniós pályázati rendszerrel kapcsolatban - írja a bizottságtól kapott válaszra hivatkozva a Figyelő mai száma. Egyes nyári kormányzati jelzések már azt vetítették előre, hogy nyár végén, szeptember fordulóján jöhetnek az első új kiírások, így ezekhez képest csúszás lehet. Igaz más nyilatkozatok eleve októberi indulást vetítettek előre.

Kapcsolódó cikkünk2014.07.15Már nyár végén jöhetnek az első új EU-s pályázatok2014.07.29Egy hónapon belül jöhetnek az új uniós pályázatok2014.08.14Seszták: október elején jöhetnek az uniós pályázatokA lap szerint az újabb brüsszeli vizsgálat kétségessé teszi azt, hogy még az ősszel, illetve egyáltalán idén megkapná az uniós pénzek menedzsmentjének rendszeréhez...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés