Előfizetői tartalom

Kockázatokra figyelmeztet az IMF

Portfolio
Folytatódik a világgazdaság növekedése, azonban a korábban gondoltnál lassabb ütemben - derül ki a Nemzetközi Valutaalap kedden megjelent World Economic Outlook című átfogó elemzéséből. Az IMF közgazdászai arra is felhívják a figyelmet, hogy tavasz óta a lefelé mutató kockázatok is erősödtek. A szakértők ezúttal is a strukturális reformok végrehajtását szorgalmazzák.

Lassabb növekedés A visszaesések ellenére folytatódik az egyenlőtlen kilábalás a globális világgazdaságban idén és 2015-ben is - írják az IMF World Economic Outlook legújabb előrejelzésében. Leginkább a vártnál gyengébb első féléves globális aktivitásnak köszönhetően a világgazdaság növekedésére vonatkozó kilátásokat 3,3 százalékra módosították a Valutaalap...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés