Előfizetői tartalom

Itt a 2015-ös költségvetés! De hol az internetadó? (3.)

A várakozásoknak megfelelően csütörtök délután a kormány benyújtotta a 2015-ös költségvetésről szóló törvényjavaslatot. A tervezetben szerepel az internetadó, melyből 25 milliárd forintot vár a benyújtó Nemzetgazdasági Minisztérium. A részletes bevételi tervek között is találni érdekes tervszámokat. Ami szembetűnő, hogy a kormány az ÁFA-bevételeknél rendkívül nagy növekedésre számít még az idei tervekhez képest is. Úgy tűnik, hogy az elektronikus áruforgalmi figyelő rendszertől jelentős bevételnövekedést vár a kormány, azonban a tervezetben csak annyi szerepel, hogy több tízmilliárd forint jöhet be többletbevételként.
A 306 oldalas dokumentum bemutatásáról szóló cikkünket frissítjük, megéri visszanézni! Miután Varga Mihály nemzetgazdasági miniszter a csütörtöki sajtótájékoztatóján összefoglalta a 2015-ös büdzsé néhány paraméterét, a tervezet felkerült a Parlament honlapjára. A csütörtöki eseményről ebben a cikkünkben számoltunk be:Kapcsolódó cikkünk2014.10.30Varga bejelentette...

Tisztelt felhasználónk!

Az Ön által keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött.

Ha rendelkezik érvényes előfizetéssel, kérjük, lépjen be az alábbi űrlapon:

 

Cikkarchívum előfizetés

1 543 Ft / hónap

  • Portfolio.hu teljes cikkarchívum
  • Kötéslisták: BÉT elmúlt 2 év napon belüli kötéslistái