Előfizetői tartalom

Valami óriási dologra készülnek Orbánék

Százmilliárd forint feletti kockázatokat azonosítottunk a 2015-ös költségvetési törvényjavaslatban, ami azt jelenti, hogy jövőre is lesz miért izgulni. Hacsak a kormány a közeljövőben nem pontosítja, hogy mit is tervez a költségvetés bevételi oldalának bizonyos pontjain. A leginkább rejtélyes dolog, hogy a kormány óriási összeget tervez hasznosítási bevételekből.

Aknamezőn A 2015-ös költségvetés kapcsán korábbi cikkeinkben részletesen elemeztük, hogy (1) az egyes kiadási tételekre mennyivel jut több vagy kevesebb jövőre, (2) pontosan miből is finanszírozza költekezését a kormány, (3) mely területek járnak jól, melyek rosszabbul, (4) mekkora bevételekről mond le a magyar állam a fontosabb adónemek tekintetében. Most pedig eljött...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés