Előfizetői tartalom

NAV: milliárdok landoltak a közép-magyarországi adófizetőknél

MTI
Az elmúlt évi személyijövedelemadó-bevallások adatai szerint összességében 32 milliárd forinttal csökkent a fővárosi és a Pest megyei magánszemélyek adóterhe, miközben összjövedelmük több mint 109 milliárd forinttal nőtt - közölte a Nemzeti Adó- és Vámhivatal Közép-magyarországi Regionális Adó Főigazgatósága hétfőn.

A tájékoztatás szerint az egy főre jutó összevont jövedelmek területenkénti megoszlását vizsgálva a fővárosban a XII. kerületiek (Hegyvidék), Pest megyében pedig Telki lakosai kerestek a legjobban. A legkevesebb jövedelemmel a XV. kerületben (Rákospalota-Újpalota-Pestújhely) élők, valamint a tatárszentgyörgyiek rendelkeztek. A jelentés kategóriánként tartalmazza a rekorderek...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés