Előfizetői tartalom

Ráijesztett a befektetőkre a szaúdi olajminiszter

Portfolio
Tegnap is folytatódott az esés az olajpiacon, a Brent típusú kőolaj februári határidős árfolyama 65 dollár alá került, a WTI pedig már a 60 dollárt közelíti. Mindez újabb 5 éves mélypontot jelent. A legutóbbi lejtmenetben a szaúdi olajminiszter nem éppen biztató szavai is nagy szerepet játszhattak. A kilátások sem kedvezőek, könnyen elképzelhető, hogy a jelenleginél még jóval alacsonyabb szinteken stabilizálódik csak az olajár.

Tovább esik az olajár Egyelőre nincs megállás az olaj piacán, az árak újabb és újabb mélységbe zuhannak, tegnap a Brent februári határidős piaci jegyzése 65 dollár alá került, a WTI pedig csaknem 60 dollárig esett.Az olajnak nem kedvezett, hogy az Amerikai Energiaügyi Minisztrérium (EIA) tegnap közzétett adatai az olajtartalékok 1,5 millió hordós emelkedését jelezték...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés