Előfizetői tartalom

Kettős csapás Görögországra!

Portfolio
A korábbi, szintén bóvlit jelentő B kategóriából B- osztályzatba sorolta át Görögország adósságát a Standard & Poor's, figyelmeztetve, hogy a likviditási feszültségek behatárolják azt az időtartamot, ameddig meg kell egyeznie hitelezőivel az új görög kormánynak. Ezt követően, az amerikai piaczárás után jelentette be a Moody's Investors Service: leminősítést valószínűsítő felülvizsgálat alá veszi a görög besorolást.

Lecsapott az S&PNem ez az első nemzetközi csapás Görögországon: az Európai Központi Bank felfüggesztette a héten a görög államkötvények fedezetként történő elfogadását.Kapcsolódó cikkünk2015.02.05Levágják a görögöket a pénzforrásról?Az S&P mostani indoklása szerint bár csak kevesebb mint két hete van hatalmon az újonnan megválasztott görög kormány, az ország...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés