Előfizetői tartalom

Feltörölték a padlót a görögökkel

Ciprasz már akkor mérhetetlenül naivnak tűnt, amikor azt gondolta, hogy a népszavazás után jó pozícióban ülhet vissza a tárgyalóasztalhoz. Arra viszont, hogy a hitelezők mutatnak annyi eltökéltséget és (viszonylagos) egységet, hogy így feltöröljék a görögökkel a padlót, nem csak Ciprasz nem számított. Pedig ez így logikus.

Egy héttel a görög népszavazás után a Sziriza elfogadott egy olyan csomagot, ami látványosan keményebb megszorításokat tartalmaz annál, mint amire - a kormány aktív buzdításával - nemet mondtak az emberek. Ezzel immár mindenki számára világosan láthatóvá vált, hogy a Sziriza egy ijesztően amatőr politikai alakulat, amelynek a megszorítás ellenes politikája sokszorosan...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés