Előfizetői tartalom

Egyetlen mondat, amivel kinyírhatjuk a nyugdíjunkat

Feltehető a népnek az a kérdés, hogy a férfiak számára is legyen-e biztosított a 40 év szolgálati idő utáni korai nyugdíjba vonulás lehetősége. Ez az egyetlen kérdés és az arra adott válasz fenyegeti most a magyar nyugdíjrendszer fenntarthatóságát és emiatt aggódhatnak nemcsak a jövőbeli, de a jelenlegi nyugdíjasok is. A Portfolio-nak sikerült megszólaltatnia az ügyben a Nemzetgazdasági Minisztériumot is!

Döntsön a nép!Lázas számolgatásokat és fejtörést okozhat a kormánynak a Kúria egyik legutóbbi döntése, amikor is a Nemzeti Választási Bizottság korábbi döntésével szemben engedélyezte azt a népszavazási kezdeményezést, amit Bodnár József, a Vasutasok Szakszervezetének tisztségviselője indított magánemberként. A kérdés pedig a következő:Egyetért-e Ön azzal, hogy...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés