Előfizetői tartalom

Hónapokon belül beteljesülhet Magyarország álma

Mindhárom nagy hitelminősítő tervez még egy felülvizsgálatot Magyarországon az év hátralévő négy hónapjában, ez pedig ősszel ismét felerősítheti a reményeket, hogy négy év után visszakerülhetünk a befektetésre javasolt kategóriába valamelyik cégnél. Az elemzői vélemények egyelőre megoszlanak, a többség inkább 2016-ra várja a felminősítést, de ez nem zárja ki, hogy már az idén kellemes meglepetéssel szolgál valamelyik minősítő.

Lassan megint górcső alá vesznekAlig két hét múlva, szeptember 18-án a Standard & Poor's tervezi frissíteni magyar adósbesorolását, azonban jókora meglepetést okoznának azzal, ha rögtön fel is minősítenének. Jelenleg ugyanis "BB plusz" a besorolásunk stabil kilátás mellett. Ráadásul az S&P volt az egyetlen, mely két fokozattal vágott be minket a befektetésre javasolt kategória...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés