Előfizetői tartalom

Horvátország lezárta Szerbiával közös határát

Portfolio
Csütörtökön Donald Tusk összehívta jövő hétre a rendkívüli uniós csúcstalálkozót a menekülthelyzet kezelése érdekében. Közben a menekültek balkáni útvonala megváltozott a szerdai röszkei események hatására. A migránsokat már a szerb-horvát határhoz szállították, ahol vagy befogadóállomásra vitték őket, vagy megindultak Szlovénia, illetve Magyarország felé. Horvátország sem bírt ezzel a menekültáradattal, alig két nap alatt 11 ezer menekült érkezett az országba, amire nem voltak felkészülve.

2015. szeptember 17. 23:54 Megosztás A menekülteknek Törökországban kell maradniuk Az Európai Uniónak segítséget kellene nyújtania Ankarának, hogy a Törökországban tartózkodó menekültek ott maradhassanak a szíriai helyzet rendeződéséig - jelentette...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés