Előfizetői tartalom

Beszáll a mérnökképzésbe az észak-magyarországi gigaberuházó

Portfolio
Nemzetközi és hazai viszonylatban egyaránt keresett, versenyképes végzettséget adó képzések kialakításán dolgozik együtt Magyarországon az Apollo Tyres Hungary a Miskolci Egyetemmel a jövőben. A gumiipar fejlődésével egyre nagyobb igény van speciális, abroncsgyártáshoz kapcsolódó oktatásra, szakokra, és az Apollo, mint a terület kiemelkedő képviselője Magyarországon, szeretne részt vállalni a kiemelkedő tudású szakemberek képzésében. Az egyetem hallgatói ezért gyakorlati idejüket a gyöngyöshalászi gyárban is letölthetik, amint az elkészül. Ugyanakkor az egyetemi tervek között szerepel egy gumiipari technológiai szakmérnöki képzés indítása is, amely főiskolai és egyetemi végzettségű mérnökök számára biztosíthat majd lehetőséget az abroncsgyártás piacán.

Gyöngyöshalászi gyárunkban 2017 első negyedévében indul a termelés első üteme, amelyet később bővíteni szándékozunk. A jövőt a helyi szakemberek képzésében látjuk, őket szeretnénk kollégáinknak. Nagy örömmel nézünk az együttműködés elébe, hiszen ez egy új generáció karrierjét határozhatja meg - mondta el Kannan Prabhakar, az Apollo Tyres Hungary ügyvezető igazgatója....

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés