Előfizetői tartalom

Rendőri akció Brüsszelben a főtéren

Portfolio
A hétvégén Brüsszelben a legmagasabb szintre emelték a terrorkészültséget, mert a párizsihoz hasonló merényletek tervezését sejtették a belga miniszterelnök szerint. Eközben gyanús csomagok miatt bombariadó volt több helyen és egy újabb gép kapott bombafenyegetést. Az Iszlám Állam videóüzenetben újra megfenyegette Párizst, de az Anonymus hekkercsoport nevében valaki azt kezdte terjeszteni, hogy már nem csak a francia fővárosban, de a világszerte támadásokra készülnek a terroristák.

2015. november 22. 21:17 Megosztás Arra kérik a lakókat, hogy oltsák le a villanyt A hírek szerint a Rue du Midi egy része mellett a Rue du Lombard és a Rue du Marché au Charbon utcák egyes szakaszai is le vannak zárva Brüsszel belvárosában. Az egyik...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés