Előfizetői tartalom

Már újra 45 milliárddal tartoznak a kórházak

Portfolio
Már 45 milliárd forinttal tartoznak a kórházak az orvostechnikai eszközöket beszállító vállalkozásoknak, amelyek most abban bíznak, hogy az egészségbiztosítási kassza év végi maradványának szétosztásából részesedhetnek majd - olvasható a Magyar Orvostechnikai Beszállítók Szövetsége (MOBSZ) keddi, az MTI-hez eljuttatott közleményében.

Ebben a beszállítók rámutattak: nem hozott végleges megoldást a kórházi tartozások nyár eleji, 60 milliárd forintos konszolidációja. Az akkor átutalt összeg csak részben enyhítette a helyzetet, mivel jelenleg is mintegy 45 milliárd forintnyi tartozást görgetnek maguk előtt az intézmények. A szövetség úgy véli: a kórházi adósságrendezésre és konszolidációra június...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés