Előfizetői tartalom

Ezzel képtelen megbirkózni az Orbán-kormány

2015-ben olyat éltek át az állami fenntartású kórházak, amit talán még soha: lefeleződött az adósságállományuk egyedi kormányzati intézkedések miatt. A kórházi tartozások csökkenése azonban nem tud hosszú távon fennmaradni, az intézmények a jelenlegi finanszírozási körülmények között újratermelik az adósságot. És ezen a kormányzati fejlesztési százmilliárdok sem segítenek, ennél durvább lépések szükségesek.

Orbán Viktor miniszterelnök arról beszélt legutóbbi évértékelőjében, hogy a kormány megmentette nemcsak az iskolákat, hanem a kórházakat is, valamint hogy a vidéki kórházak jelentős többségében 21. századi körülmények fogadják a betegeket, mivel a kormány óriási összegeket költött egészségügyi infrastruktúrafejlesztésekre. Ez első ránézésre nagyon szépen hangzik...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés