Előfizetői tartalom

Elfogadta a parlament Lázár János durva javaslatát

A kormánypárti képviselők támogatásával az Országgyűlés megszavazta az Államháztartásról szóló törvény módosítását, amelyet még Lázár János terjesztett a parlament elé egy hónappal ezelőtt. A módosítás lényege, hogy a kormány bármilyen kormányhatározattal, rendelettel forrást biztosíthat bármilyen cél érdekében, a hatályban lévő költségvetési törvény módosítása nélkül. Ezzel a költségvetés módosításának folyamata kevésbé lesz átlátható.

Most szavaztak rólaA benyújtott ellenzéki módosító javaslatokat a parlament nem tartotta fent szerda délelőtti döntésével.Majd a zárószavazásra került sor: 114 igen (a Fidesz és a KDNP frakció képviselői részéről), 56 nem szavazattal (ellenzéki képviselők) fogadta el az Országgyűlés az Államháztartásról szóló törvény módosítását.Erről van szóFebruár 26-án...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés