Előfizetői tartalom

Sokat kell még tennünk azért, hogy tényleg szeressék Magyarországot

Hiába érezzük úgy, hogy az utóbbi években javult Magyarország befektetői megítélése, ez csak illúzió, jórészt a kedvező nemzetközi környezetnek tudható be a javulás - mondta a Portfoliónak adott interjúban Steen Jakobsen, a Saxo Bank vezető stratégája. A szakember szerint az EKB-nek nincs további eszköze a lazításra, most azért imádkoznak, hogy célba találjanak az eddigi fegyverek.

Portfolio: A közelmúltban egy újságírók előtt tartott előadásában azt mondta, hogy a globális monetáris politika halott. Hogy lehet életet lehelni belé újból? Vannak még fegyverek a nagy jegybankok kezében? Steen Jakobsen: Azért gondolom, hogy halott a monetáris politika, mert a korábbi évtizedekkel szemben most korlátozott a hatása a gazdaság egészére. Jelenleg a világgazdaság...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés