Előfizetői tartalom

Megint külföldről mondják meg, mit kellene tennie Magyarországnak

A magyar gazdaság erőteljesen növekedett az utóbbi években, emellett jelentősen csökkent az ország sérülékenysége - olvasható a Nemzetközi Valutaalap (IMF) pénteken kiadott friss értékelésében. Ugyanakkor a szervezet kiemeli, hogy még bőven vannak tennivalók a kormány számára, konkrét reformjavaslatokkal is előálltak.

Nagyot léptünk előre, de maradtak kockázatokAz IMF szakértői február közepén zárták le szokásos éves felülvizsgálatukat Magyarországon (a szervezet negyedik cikkelye szerint minden tagállam esetében lefolytatnak évente egy felülvizsgálatot, vagyis ez már nem kapcsolódik a 2008-ban felvett magyar hitelcsomaghoz), akkor ki is adtak egy rövid közleményt az első megállapításokról....

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés