Előfizetői tartalom

Ezek a világ legdrágább alkoholos italai

Portfolio
A világ felső 1%-ának fényűző életéhez ugyanúgy hozzátartozik az alkoholfogyasztás, mint a kevésbé vagyonosokéhoz. A toplistenz.com és a therichest.com alapján, a teljesség igénye nélkül összeszedtünk néhány olyan italt, melyek joggal versenghetnek a világ legdrágább alkoholos italainak címéért. Az árak körülbelüli értékek, ritkaságuk ugyanis megnehezíti a pontos ár meghatározását.

10. 1811 Chateau d'Yquem - 35 millió forintForrás: Europress/GettyA Chateau d'Yquem egy 305 éves múltra visszatekintő bortermelő, melynek központja a franciaországi Bordeaux-régióban van. Az 1811-es évjáratú fehérbor-különlegesség egyébként a világ egyik legnevesebb borkritikusától, Robert Parkertől maximális pontszámot kapott, amivel igen kevés bor dicsekedhet.9. Penfolds...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés