Előfizetői tartalom

Kormánybiztost kapott a nyakába a kincstár és a közlekedési tárca is

MTI
Portfolio
Miután pénteken három, tegnap pedig egy negyedik terület is új kormánybiztost kapott, a legfrissebb Magyar Közlöny további két területet is megjelölt: kinevezték a Magyar Államkincstár (MÁK) átalakításáért felelős, valamint a közlekedési infrastrukturális fejlesztésekért felelős kormánybiztost is. Utóbbi területnél Seszták Miklós fejlesztési miniszter kap maga mellé egy olyan kormánybiztost, akinek a munkáját közvetlenül Orbán Viktor kormányfő irányítja. A döntéseket a friss Magyar Közlönyben tették közzé, így holnaptól lépnek hatályba.

Kapcsolódó cikkünk2016.07.06Matolcsy mellől érkezik a kormány új embere (2.)A kormányhatározat szerint a MÁK szervezeti átalakításával összefüggő feladatokat 2016. július 1-től 2017. március 31-ig Mészáros József látja el. A döntés értelmében a kormánybiztos egyebek mellett javaslatot tesz a Magyar Államkincstár feladatainak bővítésére, részt vesz az átalakítás...

Kedves Olvasónk!

Az Ön által keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött.

Cikkarchívum előfizetés

1 854 Ft / hónap

  • Portfolio.hu teljes cikkarchívum
  • Kötéslisták: BÉT elmúlt 2 év napon belüli kötéslistái