Előfizetői tartalom

Keményebben fogja üldözni a szerencsejátékot a NAV

MTI
A Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) ezentúl nemcsak a tiltott online szerencsejátékot szervezőkkel szemben lép fel, de az illegális oldalak népszerűsítésében, reklámozásában részt vevők is szigorú, akár büntetőjogi szankcióra is számíthatnak - mondta Tállai András, a Nemzetgazdasági Minisztérium (NGM) államtitkára. Hozzátette, az utóbbi években nagy számban jelentek meg olyan online szerveződések, amelyek nem rendelkeznek online szerencsejáték szervezési engedéllyel.

Az adóhatóság álláspontja szerint azok, akik az internetes oldalakon a megfelelő engedély nélkül működtetnek online kaszinót, tiltott szerencsejátékot szerveznek - részletezte a szabályokat az államtitkár. 2014 januárja óta a szerencsejátékokra vonatkozó szabályozás lehetővé teszi, hogy azokat az oldalakat, melyeken tiltott szerencsejátékot szerveznek, hozzáférhetetlenné...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés