Előfizetői tartalom

Több milliárd fontot fizetnének az uniós egységes piacért a britek

Portfolio
A Theresa May vezetette brit kormány komolyan fontolóra vette, hogy az EU-ból való kilépés után is több milliárd fontot fizetne évente az uniós költségvetésbe, hogy az Egyesült Királyság, és különösen a londoni City európai egységes piachoz való hozzáférése megmaradjon - írja a Financial Times. Mindez azt is jelentheti, hogy mégsem lesz olyan "hard" a Brexit.

A Financial Times értesülése szerint May korábbi hard Brexitre utaló, és a piacon aggodalmat keltő nyilatkozatai ellenérea brit kormány "nem zárta ki", hogy a jövőben fizessen az EU-nak azért, hogy a City vállalatai továbbra is hozzáférhessenek az európai egységes piachoz.Több brit miniszter is azt nyilatkozta az FT-nek, hogy a kabinet fontolóra vette, hogyan tudna továbbra is...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés