Előfizetői tartalom

Varga: 3-400 ezer munkahely szűnhet meg a negyedik ipari forradalom hatására

Fontos kihívások előtt áll a magyar gazdaság - mondta Varga Mihály a Portfolio és a Magyar Gépjárműipari Egyesület (MAGE) közös konferenciáján. A nemzetgazdasági miniszter szerint ezek közül a legfontosabbak a munkaerőpiac átalakulása, a versenyképesség javítása és a bérfelzárkóztatás, valamint az oktatás átalakítása.

A legnagyobb kockázat az, hogy nem vállalsz semmilyen kockázatotA nemzetgazdasági miniszter ezt a gondolatot azzal kapcsolatban fogalmazta meg, hogy nagyon nagy átalakuláson megy keresztül a világ járműipara és azok a szereplők, országok, amelyek nem mernek időben lépni és nem mernek a legújabb trendek irányába elmozdulni - legyen szó a konnektivitásról, digitalizációról, elektromos...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés