Előfizetői tartalom

Igazságtalan az amnesztia a tisztességes adófizetőkkel szemben (Interjú)

A kormány egy utolsó lehetőséget kínál a hozzá közelállók számára, mivel fontos határidő közeleg a bankszámlák tartalmának nemzetközi információcseréjével kapcsolatban - állítja Deák Dániel, a Corvinus Egyetem Gazdasági Jogi Tanszékének egyetemi tanára a tavaly év végi adócsomagba rejtett amnesztiával kapcsolatban. Úgy vélekedik, hogy több európai normát is megszeg, és igazságtalan a tisztességes adófizetőkkel szemben.

Portfolio: Különleges volt a tavalyi év abból a szempontból, hogy a parlament több adócsomagot is elfogadott a 2017-es évre. Az utolsó csomag az adóamnesztia új fajtáját is behozta. Mit érdemes erről tudni? Deák Dániel: Az amnesztia egy olyan intézkedés, amivel kiválaszt bizonyos szereplőket, rétegeket és előtérbe helyezi őket. A mostani amnesztiáról valóban azt állítják...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés