Előfizetői tartalom

A jövő héten végre megint megajándékozhatják Magyarországot

Tavaly november óta először érkezik hitelminősítői vélemény Magyarországról pénteken, amikor ígérete szerint a Standard & Poor's vizsgálja felül besorolását. Az komoly meglepetés lenne, ha a cég ismét felminősítene minket, bár az sem volt kisebb meglepetés, amikor szeptemberben másodikként emelték vissza a befektetésre ajánlott kategóriába a magyar osztályzatot.

Megint jönnek minősíteniAzt már tavaly év végén tudtuk, mikorra tervezik a 2017-es felülvizsgálataikat a hitelminősítők, azóta azt is tudjuk, hogy a következő két hétben kétszer is publikálhatják friss véleményüket. Először jövő pénteken az S&P, majd rá egy hétre a Moody's teheti közzé friss osztályzatát. Ezt követően májusig megint nem jön újabb hitelminősítés.Mire...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés