Előfizetői tartalom

Milyen legyen a jövő Európája? Erről az étlapról lehet választani

Öt lehetséges forgatókönyv áll az Európai Unió előtt, hogy 2025-ig milyen irányban indul el - olvasható a Jean-Claude Juncker bizottsági elnök által szerdán bemutatott "Fehér könyvben". A tervek szerint az EU 27 tagállamának az év végéig kellene dűlőre jutnia, hogy melyik elképzelést támogatják, és a következő években az határozná meg az új EU irányát.

Szerda délután már röviden összefoglaltuk az Európai Bizottság elnökének tervét a jövő Európájáról, most a közzétett 32 oldalas "Fehér könyv" alapján részletesen próbáljuk ismertetni a terveket. A lényeg, hogy Juncker öt forgatókönyvet vázolt fel az EU számára:1. Végigviszik a reformokatEnnek az elképzelésnek a lényege, hogy az EU a már elfogadott reformok mentén...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés