Előfizetői tartalom

Fitch: a világgazdaság eddig jól viseli a politikai viharokat

MTI
Eddig nem sok nyomot hagytak a legfejlettebb ipari gazdaságok teljesítményén az elmúlt évek viharos politikai változásai, az amerikai és az európai gazdaság meglepően erőteljes növekedési ütemeket ért el a tavalyi utolsó negyedévben, de az előretörő populizmus továbbra is komoly piaci és növekedési kockázat - áll a Fitch Ratings pénteken ismertetett negyedéves világgazdasági helyzetértékelésében.

A nemzetközi hitelminősítő szerint a feldolgozószektorokban végzett legutóbbi üzleti bizalmi felmérések további javulási folyamatot jeleznek, ami arra utal, hogy a fejlett ipari térség növekedési lendülete 2017 korai szakaszában is kitartott. A Fitch londoni elemzői közölték, hogy mindezek alapján javították a magasan fejlett gazdasági erőcentrumok növekedésére vonatkozó...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés