Előfizetői tartalom

Kitörölnék emlékezetünkből az olimpiai pályázatot, közben készülnek az újabbra

A 2024-es budapesti olimpiai pályázat visszavonása után néhány héten belül úgy ért véget a kampány, mintha a magyar főváros sosem akart volna olimpiát rendezni. Nem csak az utcákról tűntek el a plakátok, hanem a Budapest2024.hu oldalt is "lelőtték" hirtelen. Ennek ellenére a pályázati bizottság nem tett le arról, hogy lesz még új kandidálás, legalábbis erre hivatkozva nem hajlandók nyilvánossá tenni a visszalépés előtt leadott utolsó körös pályázati dokumentációt.

Milyen olimpia?A Momentum Mozgalom sikeres aláírásgyűjtési kampánya után február végén jelentették be hivatalosan, hogy Budapest visszalép a 2024-es olimpiai pályázattól, így Párizs és Los Angeles maradnak versenyben a szeptemberi döntés előtt. Az nem meglepő, hogy a hivatalos visszalépés után Budapest utcáiról eltűntek az óriásplakátok, egyik napról a másikra állították...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés