FONTOS Megcsapott minket a hitelválság szele, évezredes gödör szélére lökte a lakáshiteleket
 
Előfizetői tartalom

Üzent a NAV: éjfélkor lejár a határidő

Portfolio
Éjfélig kell benyújtani a személyijövedelemadó-bevallást. Ennek legegyszerűbb módja a NAV által készített bevallási tervezet véglegesítése, amit ügyfélkapus hozzáféréssel pillanatok alatt el lehet intézni. Akinek nincs ügyfélkapuja, annak a postán kapott vagy a NAV ügyfélszolgálatán hozzáférhető tervezet nyújt segítséget a bevalláshoz. Az adó 1+1%-áról is már csak ma lehet rendelkezni.

Május 22. éjfél a személyijövedelemadó-bevallás, a 2016-ban szerzett jövedelmek utáni adó befizetése és az 1+1%-os felajánlás határideje. Mivel idén mintegy négymillió magánszemélynek elkészítette a NAV a bevallás tervezetét, a legtöbbeknek lényegében nincs teendőjük, ha a tervezet minden adata megegyezik a saját igazolásain szereplő adatokkal és a kedvezmények is...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés