Előfizetői tartalom

Bejelentette Brüsszel a fegyvereit a lengyelekkel szemben

MTI
A kedd esti kiszivárogtatással összhangban nem indította még el a hetes cikkely szerinti eljárást ma az Európai Bizottság, de újabb ajánlásokat fogalmaztak meg a már elindított jogállamisági mechanizmus keretében és kötelezettségszegési eljárást készítettek elő akkorra, amikor kihirdetik a lengyel törvényeket. Az új ajánlásokra egy hónapos válaszadási határideje van a lengyeleknek.

Kapcsolódó cikkünk2017.07.25Megfenyegeti holnap a lengyeleket Brüsszel, ha elkezdik kirúgni a bírókatGyors jogi következményeket helyezett kilátásba szerdán az Európai Bizottság (EB) arra az esetre, ha Lengyelországban az államfői vétó ellenére végül elfogadják a kifogásolt törvényeket, amelyek a bírálók szerint aláásnák az igazságszolgáltatás függetlenségét. ...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés