Előfizetői tartalom

Palira vették a világot: akkor most Dohába vagy Párizsba megy játszani Neymar?

A világ legdrágább igazolásaként a francia PSG-nél folytatja pályafutását Neymar, a Barcelona egykori brazil klasszisa. A héten bejárta a sajtót, hogy a futballista minden idők legdrágább igazolása lesz, a fizetéssel és egyéb bónuszokkal együtt akár félmilliárd eurójába is kerülhet az új klubjának. Vagyis inkább a katari államnak, mely papíron a forrást biztosította az átigazoláshoz. És akkor mostantól elfelejthetjük az UEFA pénzügyi fair play szabályát, hacsak nem lép most rögtön az európai szövetség, hogy megfékezze az ehhez hasonló trükközéseket.

Bankot robbantottak Párizsban - vagy DohábanHamar lezárult a nyár legnagyobb átigazolási sztorija miután csütörtök este a PSG hivatalosan is bejelentette, hogy ötéves szerződést ír alá Neymar a klubbal. A brazil klasszis kivásárlási ára 222 millió euró volt a Barcelonánál, ezt fizették ki, így a spanyol klub kénytelen volt elengedni a játékost. A futballista évente 30...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés