Előfizetői tartalom

Öt értékes javaslat, amivel Magyarország még jobb hely lehetne

Számos előremutató változásnak lehetünk tanúi jelenleg a magyar adórendszer átalakítása és az elektronikus közigazgatás fejlesztésében Magyarországon. Úgy tűnik, hogy a kormányzat a korábbi ciklusok gyakorlatához képest sokkal érzékenyebb a különféle szereplők javaslataira. Elég, ha csak a számlázó programok elektronikus NAV kapcsolatára vagy a járulékcsökkentésre gondolnunk. Milyen további változások jelenthetnek még segítséget a vállalkozások mindennapi adminisztrációjában?

Szebeni Dávid írását közöljük. Ez a cikk gyakorlati példák mentén mutat be további javaslatokat a vállalkozások adminisztrációs illetve adóterheinek könnyítése érdekében.1. Adók és járulékok automatikus beszedéseEgy átlagos magyar mikro- és kisvállalkozás, amelynek legalább egy alkalmazottja van, a havi bérszámfejtés alkalmával hét darab különböző NAV számlaszámra...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés