Előfizetői tartalom

Hatalmas lehetőség kapujában Magyarország - Jövőre szintet léphetünk

Tavaly elkényeztettek minket a hitelminősítők, hiszen hosszú évek után kerültünk vissza a befektetésre ajánlott kategóriába mindhárom nagy cégnél. Ehhez képest az idei felülvizsgálatok talán csalódást kelthettek, hiszen csak két kilátásjavításra futotta, ezek azonban megágyazhatnak az esetleges újabb felminősítéseknek 2018-ban.

Idén nem sikerült továbblépniPénteken lezárult a 2017-es hitelminősítői felülvizsgálatok sora, a Fitch a korábbi stabilról pozitívra javította a magyar osztályzat kilátását. Augusztusban hasonló döntést hozott a Standard & Poor's is, a harmadik cég, a Moody's viszont az idei három felülvizsgálatból egyszer sem foglalkozott Magyarországgal, még részletes elemzést sem adtak...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés